От компанията Дисни“ са изпратили на организаторите на наградите Еми“ предложение да разгледат кандидатурата

...
От компанията Дисни“ са изпратили на организаторите на наградите Еми“ предложение да разгледат кандидатурата
Коментари Харесай

„Дисни“ предлага за „Еми“ уволнената по-рано Джина Карано

От компанията „ Дисни “ са изпратили на организаторите на премиите „ Еми “ предложение да прегледат кандидатурата на Джина Карано за номинация за най-хубава поддържаща актриса за ролята си на Кара Дюн в ефирен план на Междузвездни войни, се споделя в прессъобщение на компанията. Все още не е известно дали уредниците ще одобряват предлагането на Дисни. Наградите " Еми " се връчват на 20 септември.

През февруари тази година беше обявено, че студиото " Лукасфилм ", благосъстоятелност на „ Дисни “, приключва съдействието си със звездата от „ Мандалорианеца “ Карано. Като причина бяха посочени нейни постове в обществените мрежи, в които тя сравнява сегашния политически климат в Съединени американски щати с този в Германия, след идването на власт на нацистите през 30-те години, когато евреите са подложени на преследвания. Актрисата бе уволнена и от организацията си United Talant.

Миналата седмица, към деня на Междузвездни войни (4 май) интересът към възстановяването на Карано в ролята й в „ Мандалорианецът “ бе съживен, като тази седмица броят на подписалите се в двете петиции, настояващи за завръщането на някогашната ММА звезда,  надхвърли общо  100 000 души.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР